Се издава
Се издава Стан во нас Автокоманда

Се издава Стан во нас. Автокоманда

Скопје / Автокоманда 250 €
 • Број на соби 2
 • Квадратура 52m²
Се издава
Се издава Стан во нас Аеродром

Се издава Стан во нас. Аеродром

Скопје / Аеродром 260 €
 • Број на соби 2
 • Квадратура 45m²
Се издава
Се издава Стан во нас НЛисиче

Се издава Стан во нас. Н.Лисиче

Скопје / Н.Лисиче 230 €
 • Број на соби 2
 • Квадратура 45m²
Се издава
Се издава Стан во нас Карпош 3

Се издава Стан во нас. Карпош 3

Скопје / Карпош 3 250 €
 • Број на соби 2
 • Квадратура 48m²
Се продава
Се продава Стан во нас Центар-Карпош

Се продава Стан во нас. Центар-Карпош

Скопје / Центар-Карпош По договор
 • Број на соби 3
 • Квадратура 63m²
Се продава
Се продава Стан во нас НЛисиче

Се продава Стан во нас. Н.Лисиче

Скопје / Н.Лисиче 51000 €
 • Број на соби 2
 • Квадратура 42m²
Се продава
Се продава Стан во нас Карпош 2

Се продава Стан во нас. Карпош 2

Скопје / Карпош 2 47800 €
 • Број на соби 2
 • Квадратура 39m²
Се издава
Се издава Стан во нас Аеродром

Се издава Стан во нас. Аеродром

Скопје / Аеродром 210 €
 • Број на соби 0
 • Квадратура 24m²
Се издава
Се издава Стан во нас КВода

Се издава Стан во нас. К.Вода

Скопје / К.Вода 150 €
 • Број на соби 0
 • Квадратура 32m²